Home

Wat doen wij

Over ons

Contact

Kenteq - Demtec is een erkend leerbedrijf
Demtec is lid van de Metaalunie
Constructiebedrijf Demtec, allround metaalbouw specialist
MERQOM, one-stop merketingshop voor de ondernemer

Vanuit de tekenkamer zorgt ingenieur en constructeur Theo Marchand voor het ontwerpen en gedetailleerd uittekenen van uw constructie. Hier komen uw wensen en ideeën en de Demtec vakkennis bij elkaar. Om vervolgens samen tot een ontwerp te komen dat volledig aan uw wensen voldoet. Voordat de tekeningen de werkplaats in gaan krijgt u ze altijd eerst ter controle. Dit kan tegenwoordig gewoon per e-mail.

 

Na uw goedkeuring wordt vanuit een goed uitgeruste moderne werkplaats te Haarlem uw constructie uitgewerkt en vervolgens in de gewenste uitvoeringen en conserveringen - bijvoorbeeld  verzinken en/of poedercoaten - afgewerkt.

 

Demtec Constructiebouw, voor kleine constructies (bv. Tafelframes, machineonderdelen, hekwerken,etc.) uitgevoerd in staal en ook in rvs of aluminium. Maar ook voor grote stalen constructies als, spanten en portalen voor verbouwing, halkraan-constructies, bordessen en loopplatforms, zie ook staalbouw.

Wat doet Demtec | Constructiebouw

Constructiebouw: van fabricage tot montage.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek: telefoonnummer +31 (0)23 5326870.

Constructiebouw | diverse Demtec projecten