Home

Wat doen wij

Over ons

Contact

Kenteq - Demtec is een erkend leerbedrijf
Demtec is lid van de Metaalunie
Constructiebedrijf Demtec, allround metaalbouw specialist
MERQOM, one-stop merketingshop voor de ondernemer

Over Demtec

Samenwerking.

De kracht van Constructiebedrijf Demtec ligt in de samenwerking met de klant. Reeds vanaf het begin van een project werken beide partijen nauw samen en adviseert Demtec om tot een sterk en duurzaam eindresultaat te komen.

 

Demtec is een modern familiebedrijf dat zich in Nederland tot de middelgrote staalbouwers mag rekenen, opererend vanuit Haarlem. Zij zijn gespecialiseerd in het bewerken van staal, RVS en aluminium. Met ca. 5 medewerkers worden zowel complete projecten als deelopdrachten uitgevoerd voor opdrachtgevers, architecten, bouwbureaus en hun aannemers. Hierbij zijn maatwerk, efficiency, veiligheid en kwaliteit sleutelbegrippen.

Achtergrond

In 2006 is Demtec begonnen, een doorstart vanuit het gerenommeerde bedrijf D-metaal. Deni Marchand en vader Theo Marchand brachten nieuw elan. Vader Theo met 40 jaar engineering- en constructeurs-ervaring - zowel aan bureauzijde als intern - en Deni met opleidingen en trainingen op het gebied van constructie bankwerken, constructie apparatenbouw en diverse lasopleidingen vormen een compleet team. Kwaliteit en klanttevredenheid is leidend. When the going gets though the tough get going. Uitdagingen daar houden ze van bij Demtec. Kan niet kennen zij niet.  

Apparaten, maatwerk is vanzelfsprekend voor Demtec
Indien gewenst ook mooie afwerking bij Demtec
Deni Marchand - oprichter constructiebedrijf Demtec
Lasmasker, Demtec staat voor puik laswerk

Stijlvol

Functioneel

Nauwkeurig laswerk

Deni Marchand

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek, telefoonnummer +31 (0)23 5326870.